Wij zijn opzoek naar system integrators voor een samenwerkingsverband! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kom meer te weten over
de verschillende Nachi series

Nachi Robots cz series

CZ Serie

De slimme CZ-robot zorgt voor een eenvoudige, efficiënte samenwerking tussen persoon en machine en garandeert optimale veiligheid met eenvoudige bediening en programmeerbaarheid. Tot maximaal 10 kg.

Nachi MZ12 mz series

MZ Serie

Met een van de compacte, 6-rotatieassige MZ-modellen is er voor elke klus een passende oplossing die een hoge mate van productiviteit, snelheid en precisie garandeert. Voor alle toepassingen van 1-25 kg.

Nachi MR50 mr series

MR Serie

Flexibele robot met 7 assen. Beschikbare IP-classificaties maken de MR-serie ideaal voor verschillende toepassingen, waaronder zware omgevingen waarvoor voorheen dure robotafdekkingen nodig waren.

Nachi Robots lp series

LP Serie

De 4-assige palletiseerrobot van de LP-serie is flexibel en wendbaar. Flexibele systeemconfiguratie is beschikbaar met modellen met een capaciteit van 130 kg, 180 kg of 210 kg.

Nachi Robots Sra series

SRA Serie

De SRA-robot staat zijn mannetje als het gaat om het zwaardere werk, zoals las- en spuitgietwerk en het (ver)plaatsen van langere onderdelen. De nummer 1 in de automotive branche in Azië. Van 100-250 kg.

Nachi Robots mc series

MC Serie

Met een hoog polskoppel en een groot werkbereik openen deze robots een nieuw tijdperk van robots voor zwaar laden. De MC zijn speciaal ontworpen voor zware en repetitieve tiltaken tot een capaciteit van 1000kg.

Nachi EZ03V4-02-4515 ez series

EZ Serie

De ruimtebesparende pick-and-place EZ-robot heeft een bovengrondse aandrijving met een verticale aansturing, wat dynamische bewegingen voor efficiënte montage en installatie van elektronica mogelijk maakt.